Over ons

Maak een afspraak

het verhaal achter cleven cleaning

Mijn naam is Felix Cleven geboren op 4 januari 1992 en sinds Oktober 2019 trotse eigenaar van Cleven Cleaning.

Gedurende mijn HBO opleiding ben ik begonnen als bijbaan  als glazenwasser bij R. Konings glazenwasserij & dienstverlening in Rosmalen. Toen ik eenmaal mijn opleiding had afgerond en twee maanden op kantoor in Amsterdam had gewerkt ben ik er snel achter gekomen dat een kantoorbaan niet bij mij past en zodoende besloten weer terug te gaan werken als fulltime glazenwasser in 2017.

In Oktober 2019 de stap genomen om als zelfstandige aan de slag te gaan en ik mag inmiddels met trots zeggen dat ik meer dan 500 klanten mag voorzien van mijn diensten.

Waar staat het bedrijf voor?

Goed Contact
Het tijdperk waar de glazenwasser zomaar op de stoep staat of over de poort heen klimt is voorbij. Dankzij ons CRM-systeem brengen wij u minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte voordat wij bij u langskomen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Klanttevredenheid
Bij Cleven Cleaning streven wij naar 100% klanttevredenheid. Het ramen wassen blijft mensen werk en kan er wel eens iets fout gaan. Mocht u niet tevreden zijn geef ons een seintje en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om het op te lossen.